MarkoKulpakko Suomen työn ja yrittämisen puolesta.

Keskusta korvaisi suomalaiset halpatyövoimalla.

Perussuomaliset ovat ainoana puolueena tyrmänneet EVA: n esityksen tuplata vuosittainen maahanmuuttajien määrän 34 000: een.. EVAN seminaarissa SDP; KOK, KESK ja RKP olivat valmiit avaamaan maahanmuuttajille portit poistamalla tarveharkinnan.

Työperästä maahanmuuttoa on säädeltävä maamme työllisyystilanteen mukaan. Suomalaisia osaajia on tuhansia työttömänä, siksi on harvoja aloja, jotka työvoimapulan poistamiseen tarvitsevat maahanmuuttajia. Liian monet alat hyväksikäyttävät työperäisiä maahanmuuttajia polkemalla palkkoja ja muita määräyksiä.( Rakennustyömiehet, tarjoilijat ja bussikuskit). On väitetty, ettei suomalaiset työttömät tule töihin. En usko sitä, kun lasketaan kansalaisten päivittäisiä elinkustannuksia leikkaamalla asumiseen ja liikkumiseen kohdistuvat energia- ja polttoaineverot EU:n minimitasoon. Voidaan varmistaa, että palkalla elää ja pystyy elättämään perheensä. Kun palkalla tulee toimeen, niin suomalaiselle maistuu työ kuin työ.

Kepun vaaliohjelmassa esittämät 200 000 työpaikkaa toteutettaisiin niin, että puolet niistä on valtiontukiaisilla pyörivät alat kuten tuuli- ja muut kannattamattomat uusiutuvan energia- alat ja toinen puolikas yksityissektorille halpatyövoimana työllistettävät maahanmuuttajat.

Suomen talous-, työttömyys- ja velkaongelma ratkaistaan vain vientiteollisuutemme toimintaedellytyksiä kohentamalla ja kilpailukykymme parantamisella. Perussuomalaiset ovat esittäneet teollisuuden kustannuskilpailukyvyn kohentamista lähes miljardilla eurolla vuosittain pudottamalla vihermaksut ja -verot EU:n minitasolle. Vain teollisuusviennin euroilla on mahdollista rahoittaa hyvinvointimme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

8Suosittele

8 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

ulf fallenius

Asiakas joka on suomalainen työmies haluaa kaiken halvalla ja vertaa yleensä palvelualojen hintoja Etelänvaltioiden hintasoon.On kyllä sitten itse syypää tähän halpa kehitykseen missä pitää loppupeleissä raahata halpatyövoimaa rajojen ulkopuolelta ja pääasia kaikissa keskusteluissa on nykyään on se että kaikki on liian kallista halpaa pitäisi olla ja tässä nyt sitten ollaan.

Esa Niemi

Tai sitten syyllisiä ovat ne tahot, jotka harjoittavat ja ovat harjoittaneet politiikkaa, joka nostaa elinkustannuksia ja sitä kautta painetta palkankorotuksille ja palkkakustannuksille yleensäkin. Keskustan on helpompi purkaa tilannetta alentamalla kaikkien palkkakustannuksia eikä vain palkansaajien etnisen puhdistuksen kautta.

Jos joku dumppaa palkkkoja, niin elinkustannuksiin riittämätön osuus maksetaan toimeentulotukena ja muina sosiaalitukina. Se ei tule halvemmaksi eikä myöskään siten, että suomalainen jää myös vaille työpaikkaa ja suomalaisen korvaaminen saa 2 ihmistä sossun luukulle.

Esa Niemi

OECD suositteli viime vuoden raportissaan sen sijaan käytännössä työllistämään entisetkin maahanmuuttajat.

Jos suomalainen työvoima on liian kallista aiempien poliittisten päätösten seurauksena, niin suomalaisten korvaamisen sijaan Keskustan tulee ajaa palkkakustennusten purkamista kaikkien palkansaajien kohdalta. Tälläiselle työelämän "etniselle puhdistukselle" ei ole perusteita.

ulf fallenius

Edelleen on asia niin että kuluttajat määrää mitä hän haluavat maksaa tuotteista . Kuin halpa ja laaduton tuote on päivän sana ja palkat ei jousta niin silloin joutuu just siihen missä nyt ollaan ,sairaus nimeltään massatyöttömyys.

Esa Niemi

Ulf, mikä tuossa poissulkee sen, että Keskusta ei voi alentaa kuluja kaikkien palkansaajien osalta, jos kerran palkkakustannuksia pitää alentaa poliittisella päätöksellä? Liian korkeat palkkakustannukset ovat vieläpä poliittisten päätösten tulosta ja vastaavalla tavalla niitä voidaan purkaa ja lopputulos on sama.

Palkansaajien etniseen puhdistukseen ei ole perusteita, vaan yleiseen ostovoiman vahvistamiseen kaikkien palkansaajien osalta.

Jos perussuomalaiset ovat ainoa taho, joka vastustaa suomalaisten palkansaajien syrjäyttämistä työmarkkinoilta, niin se on melkoinen ase vaaleissa kunhan vain tieto leviää mitä Keskusta aikoo tehdä. Palkansaajien etniset puhdistukset ovat kerrassaan järjetön ajatus eikä sillä voida rahoittaa kasvavia sosiaalikuluja.

Käyttäjän SakariRajamaki kuva
Sakari Rajamäki

Härskiksi homman tekee vielä se, että Keskusta omilla toimillaan on estämässä sitä, että mamuille maksettaisiin työstään laillista palkka. Esimerkiksi Keskusta ole estämässä kokoomuksen kanssa ammattiliitoilta kanneoikeuden saamista työkalupakkiinsa.

http://www.demari.fi/arkisto?id=15302
"Pelkästään kannemahdollisuus hillitsisi esimerkiksi ulkomaisten työntekijöiden laitonta kohtelua. Myös rehellisiä yrittäjiä kanneoikeus hyödyttäisi"

Myös toinen tarveharkinan poistamista kannattava puolue kokoomus tukee harmaata taloutta http://fifi.voima.fi/artikkeli/2011/kesakuu/muisti...
Mitenhän keskusta olisi toiminut jos se olisi ollut noissa hallitusneuvotteluissa?

Tänä päivänä rasismia tunnutaan näkevän joka puolella, mutta se että keskusta ja kokoomus estävät ulkomaistatyövoimaa saamasta oikeuksiaan on kyllä mielestäni todellista rasismia.

Käyttäjän TapaniPollari kuva
Tapani Pollari

Sipilän olis syytä pitää suunsa kiinni,, jälki näkyy tässä kun se sen aukaisee.

Käyttäjän MarkoKulpakko kuva
Marko Kulpakko

Keskusta on ollut jo pitkään hiljaa ja se on taktista. Otin esille viime vuonna Sipilän jätevesibisnekset, tätäkin on syytä vieläkin ottaa esille. Äänestäjät ratkaisee sitten miten Suomi jatkossa johdetaan.

Käyttäjän JuhoJoensuu kuva
Juho Joensuu

Mistähän olet tuohon johtopäätökseen tullut?

Jos pistät jonoon, montako henkilötyövuotta suomalaisia olet itse työllistänyt ja montako esimerkiksi Sipilän yritykset, niin kumman jonon luulisit olevan pidemmän?

Työnantaja lähinnä kai palkkaa sellaisen työntekijän, jonka uskoo pystyvän tekemään hommansa kunnolla ja (molempien kannalta) kohtuullisella korvauksella. Jos hän myy sitä työtä ja sen tulosta eteenpäin, niin olisi hyvä, että kulut eivät ylittäisi tuloja. Muussa tapauksessa kyseessä on äkkiä entinen yritys.

Ja missä moraalipykälässä on kielletty valmistamasta kiinteistöjen jäteveden puhdistuslaitteita? Mitä sinä olisit Sipilän sijaan vaikka Green Rockissa tehnyt? Sanonut hallituksessa, että eiköhän pojat pistetä lappu luukulle? Ei tätä kehtaa kenellekään myydä. (En tiedä, oliko Sipilä hallituksessa.)

Käyttäjän MikkoAhola kuva
Mikko Ahola

Keskustan Sipilä on esittänyt työlupien saatavuusharkinnan poistamista. Lähtevätkö perussuomalaiset Sipilän hallitukseen takuumiehiksi työlupien saatavuusharkinnan poistamiseksi?

Työlupien saatavussharkinnan poistaminen pitäisi olla kysymyksenä vaalikoneissa. Tietäisi äänestäjät, mitä ehdokkaat ja puolueet asiasta ajattelevat.

Toimituksen poiminnat