MarkoKulpakko Suomen työn ja yrittämisen puolesta.

Keskusta korvaisi suomalaiset halpatyövoimalla.

Perussuomaliset ovat ainoana puolueena tyrmänneet EVA: n esityksen tuplata vuosittainen maahanmuuttajien määrän 34 000: een.. EVAN seminaarissa SDP; KOK, KESK ja RKP olivat valmiit avaamaan maahanmuuttajille portit poistamalla tarveharkinnan.

Työperästä maahanmuuttoa on säädeltävä maamme työllisyystilanteen mukaan. Suomalaisia osaajia on tuhansia työttömänä, siksi on harvoja aloja, jotka työvoimapulan poistamiseen tarvitsevat maahanmuuttajia. Liian monet alat hyväksikäyttävät työperäisiä maahanmuuttajia polkemalla palkkoja ja muita määräyksiä.( Rakennustyömiehet, tarjoilijat ja bussikuskit). On väitetty, ettei suomalaiset työttömät tule töihin. En usko sitä, kun lasketaan kansalaisten päivittäisiä elinkustannuksia leikkaamalla asumiseen ja liikkumiseen kohdistuvat energia- ja polttoaineverot EU:n minimitasoon. Voidaan varmistaa, että palkalla elää ja pystyy elättämään perheensä. Kun palkalla tulee toimeen, niin suomalaiselle maistuu työ kuin työ.

Kepun vaaliohjelmassa esittämät 200 000 työpaikkaa toteutettaisiin niin, että puolet niistä on valtiontukiaisilla pyörivät alat kuten tuuli- ja muut kannattamattomat uusiutuvan energia- alat ja toinen puolikas yksityissektorille halpatyövoimana työllistettävät maahanmuuttajat.

Suomen talous-, työttömyys- ja velkaongelma ratkaistaan vain vientiteollisuutemme toimintaedellytyksiä kohentamalla ja kilpailukykymme parantamisella. Perussuomalaiset ovat esittäneet teollisuuden kustannuskilpailukyvyn kohentamista lähes miljardilla eurolla vuosittain pudottamalla vihermaksut ja -verot EU:n minitasolle. Vain teollisuusviennin euroilla on mahdollista rahoittaa hyvinvointimme.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat